Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tija fc aerotmic imranziyo FC united
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 19.9
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Klungelig pakt Simiyu de bal. Abol bereikt de bal nog maar net als eerste. Abol geeft een hoge lob. Kamade rent richting de bal. Kamade schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Letipilia met een sublieme pass. Suji rent richting de bal. Abol maakt een afschuwelijke overtreding. Abol krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Chipende bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kibet. Chipende is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Simiyu met een snel genomen vrije trap. Koech heeft problemen om de bal te vangen. Wakihuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakihuri draait met de bal, schiet en ... Omwayo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tija fc - aerotmic imranziyo FC united 0:1

39e minuut.
Gacharia kopt de bal weg. Mwachofi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mwachofi passt de bal met de wreef. Wakihuri is nu in balbezit. Wakihuri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tija fc 68%, aerotmic imranziyo FC united 32%.
Tija fc - aerotmic imranziyo FC united 0:1

87e minuut.
Abol speelt de bal door. Wakihuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakihuri passt de bal in één keer door. Koech rent richting de bal. Koech schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tija fc 58%, aerotmic imranziyo FC united 42%.
Tija fc - aerotmic imranziyo FC united 0:1