Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aerotmic imranziyo FC united Tija fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Wekessa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wekessa geeft een hoge lob. Gikonyo kopt de bal weg. Kamade rent richting de bal. Kamade haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Gikonyo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kamade de bal. Adumbe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Adumbe krijgt een gele kaart. Kamade is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gikonyo legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Suji probeert naar een medespeler te passen. Wakihuri is nu in balbezit. Teroitich onderschept slim de pass. Teroitich geeft een lange en hoge pass. Kamade is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Gikonyo rent richting de bal. Simiyu rent richting de bal. Simiyu met een sublieme pass. Koech bereikt de bal nog maar net als eerste. Koech haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aerotmic imranziyo FC united 59%, Tija fc 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
aerotmic imranziyo FC united - Tija fc 0:0

60e minuut.
Dunde geeft een hoge lob. Saitoti rent richting de bal. Saitoti met een sublieme pass. Koech bereikt de bal nog maar net als eerste. Koech draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Adumbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Adumbe geeft de bal voor. Letipilia kopt de bal weg. Gikonyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gikonyo schiet op doel. Marango probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Gikonyo geeft een lange en hoge pass. Abol rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Simiyu. Simiyu krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Koech is nu in balbezit. Gacharia verovert de bal door een tackle van achteren. Suji rent richting de bal. Koech bereikt de bal nog maar net als eerste. Koech haalt uit met een fantastische trap. Omwayo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aerotmic imranziyo FC united 50%, Tija fc 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
aerotmic imranziyo FC united - Tija fc 0:0