Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Homestar United Calm Cows
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 13.6
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Omwayo heeft problemen om de bal te vangen. Loloupe is nu in balbezit. Loloupe met een sublieme pass. Mungai is nu in balbezit. Mungai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Homestar United - Calm Cows 1:0

17e minuut.
Klungelig pakt Mambo-Mumba de bal. Biwott is nu in balbezit. Mambo-Mumba is nu in balbezit. Biwott verovert de bal door een tackle van achteren. Biwott geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Gichure geeft een lange en hoge pass. Mbugua kopt de bal weg. Kamade kan de bal niet met de borst controleren. Kipketer rent richting de bal. Kipketer draait met de bal, schiet en ... Kahangi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Kariuki heeft problemen om de bal te vangen. Kipketer rent richting de bal. Kipketer schiet op doel. Na een snelle pass probeert Odinga de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Mbugua speelt de bal door. Masya bereikt de bal nog maar net als eerste. Masya speelt de bal door. Rotich is nu in balbezit. Rotich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Homestar United - Calm Cows 2:0

27e minuut.
Odinga probeert naar een medespeler te passen. Mambo-Mumba heeft problemen om de bal te vangen. Gichure probeert naar een medespeler te passen. Biwott is nu in balbezit. Biwott haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Mungai is nu in balbezit. Nduria rent richting de bal. Mungai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mungai krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Gichure rent richting de bal. Gichure geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Omwayo de bal. Kariuki is nu in balbezit. Kariuki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Homestar United 43%, Calm Cows 57%.
Homestar United - Calm Cows 2:0

53e minuut.
Gichure probeert naar een medespeler te passen. Biwott bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipketer is nu in balbezit. Kipketer draait met de bal, schiet en ... Odinga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Mbugua rent richting de bal. Kipketer is nu in balbezit. Mbugua geeft een hoge lob. Mungai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mungai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kimanthi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Langat met een sublieme pass. Loloupe speelt de bal door. Mungai rent richting de bal. Mungai draait met de bal, schiet en ... Radull probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Homestar United - Calm Cows 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Homestar United 40%, Calm Cows 60%.
Homestar United - Calm Cows 3:0