Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calm Cows Homestar United
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 15.5
hopeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Gichure speelt de bal door. Biwott probeert de bal met de borst te controleren. Kirwa is nu in balbezit. Mungai is nu in balbezit. Mungai haalt uit met een fantastische trap. Radull bokst de bal weg.

25e minuut.
Radull met een harde bal richting middenveld. Biwott probeert de bal met de borst te controleren. Kibitok bereikt de bal nog maar net als eerste. Biwott verovert de bal door een tackle van achteren. Biwott draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kahangi probeert wanhopig de bal te grijpen. Odinga is nu in balbezit. Kipketer onderschept slim de pass. Kipketer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Gichure rent richting de bal. Rotich onderschept slim de pass. Langat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotich bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Biwott rent richting de bal. Kirwa begaat een overtreding. Biwott raakt geblesseerd tijdens het duel. Gichure zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kipketer krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kibitok is nu in balbezit. Biwott tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kibitok is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kibitok zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Nduria de bal. Mungai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mungai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kirwa probeert de bal met de borst te controleren. Biwott bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirwa begaat een overtreding. Biwott wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

44e minuut.
Mambo-Mumba rent richting de bal. Mambo-Mumba geeft een lange en hoge pass. Loloupe met een sublieme pass. Mungai is nu in balbezit. Mungai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Cows - Homestar United 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Cows 58%, Homestar United 42%.
Calm Cows - Homestar United 0:1

69e minuut.
Omwayo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chepkwony komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Cows 53%, Homestar United 47%.
Calm Cows - Homestar United 0:1