Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Indifferent Carrots Eastern Stars
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 14.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


23e minuut.
Barsosio is nu in balbezit. Barsosio passt de bal met de wreef. Rono rent richting de bal. Tengelei onderschept slim de pass. Tengelei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Indifferent Carrots - Eastern Stars 1:0

36e minuut.
Barsosio rent richting de bal. Barsosio probeert naar een medespeler te passen. Tengelei rent richting de bal. Tengelei passt de bal zonder na te denken. Murunga geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Barsosio passt de bal in één keer door. Phiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipkoech verovert de bal door een tackle van achteren. Adumbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Adumbe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Tengelei bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemboi verovert de bal door een tackle van achteren. Kemboi passt de bal met de wreef. Tengelei is nu in balbezit. Tengelei haalt uit met een fantastische trap. Kaigwa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indifferent Carrots 41%, Eastern Stars 59%.
Indifferent Carrots - Eastern Stars 1:0

47e minuut.
Matilu geeft de bal voor. Lekimeju kopt de bal weg. Kiprotich is nu in balbezit. Kemboi verovert de bal door een tackle van achteren. Kemboi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Kipkoech raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mitei komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Barsosio passt de bal met de wreef. Murunga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Okoth. Okoth krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Okoth rent richting de bal. Rono bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Okoth. Rono wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

75e minuut.
Kibowen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Murunga met de inworp. Mitei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Matilu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kenyatta met een snelle inworp. Mitei is nu in balbezit. Mitei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Adumbe is nu in balbezit. Mitei is nu in balbezit. Mitei speelt de bal door. Murunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Murunga geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Matilu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chipende komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indifferent Carrots 54%, Eastern Stars 46%.
Indifferent Carrots - Eastern Stars 1:0