Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eastern Stars Bohemian Potatoes
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


16e minuut.
Sang verovert de bal door een tackle van achteren. Kiprotich verovert de bal door een tackle van achteren. Kiprotich probeert naar een medespeler te passen. Adumbe is nu in balbezit. Adumbe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kiprotich speelt de bal door. Tengelei is nu in balbezit. Tengelei passt de bal met de wreef. Kipkoech rent richting de bal. Kipkoech haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastern Stars - Bohemian Potatoes 1:0

25e minuut.
Kitur trapt de bal weg. Ndugo met een sublieme pass. Daar is Phiri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murunga is nu in balbezit. Murunga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Eastern Stars - Bohemian Potatoes 1:1

34e minuut.
Kiprotich verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Kitutele met de inworp. Ndugo is nu in balbezit. Ndugo geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastern Stars - Bohemian Potatoes 1:2

42e minuut.
Adumbe is nu in balbezit. Sang onderschept slim de pass. Sang passt de bal met de wreef. Murunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Murunga draait met de bal, schiet en ... Kaigwa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eastern Stars 53%, Bohemian Potatoes 47%.
Eastern Stars - Bohemian Potatoes 1:2

50e minuut.
Kipkoech onderschept slim de pass. Kipkoech passt de bal in één keer door. Adumbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Adumbe haalt uit met een fantastische trap. Kitur probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kitur rent richting de bal. Adumbe rent richting de bal. Kitur tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adumbe moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Adumbe kan niet meer verder spelen. Mitei komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eastern Stars 58%, Bohemian Potatoes 42%.
Eastern Stars - Bohemian Potatoes 1:2