Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fanatical Ducks Indifferent Carrots
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Lusweti geeft de bal voor. Phiri rent richting de bal. Kemboi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemboi haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Nduria de bal. Chepchumba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Lelel kopt de bal weg. Origi bereikt de bal nog maar net als eerste. Phiri schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Phiri krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Osewe rent richting de bal. Osewe met een sublieme pass. Tengelei is nu in balbezit. Tengelei schiet op doel. Chepchumba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fanatical Ducks - Indifferent Carrots 0:1

20e minuut.
Chipende speelt de bal door. Origi rent richting de bal. Phiri maakt een afschuwelijke overtreding. Phiri is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

27e minuut.
Omondi geeft de bal voor. Kibowen rent richting de bal. Origi is nu in balbezit. Origi schiet op doel. Teroitich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fanatical Ducks - Indifferent Carrots 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fanatical Ducks 49%, Indifferent Carrots 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fanatical Ducks - Indifferent Carrots 1:1

58e minuut.
Akida heeft problemen om de bal te vangen. Akida met een sublieme pass. Origi probeert naar een medespeler te passen. Munandi is nu in balbezit. Munandi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Origi onderschept slim de pass. Origi speelt de bal door. Kibowen is nu in balbezit. Munandi verovert de bal door een tackle van achteren. Munandi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Akida is nu in balbezit. Kemboi bereikt de bal nog maar net als eerste. Akida maakt een afschuwelijke overtreding. Akida krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Kemboi bereikt de bal nog maar net als eerste. Akida verovert de bal door een tackle van achteren. Tengelei begaat een overtreding. Tengelei krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fanatical Ducks 37%, Indifferent Carrots 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fanatical Ducks - Indifferent Carrots 1:1