Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dark Bay Exciting Tomatoes
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Mungai bereikt de bal nog maar net als eerste. Shikuku bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagat onderschept slim de pass. Mungai onderschept slim de pass. Mungai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Wairimu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adumbe met een snelle inworp. Mungai is nu in balbezit. Mungai geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Shikuku rent richting de bal. Shikuku schiet op doel. Lelel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Bay - Exciting Tomatoes 0:1

20e minuut.
Wairimu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Adumbe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mungai rent richting de bal. Mungai geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Wairimu speelt de bal door. Kinyor is nu in balbezit. Kinyor passt de bal met de wreef. Matuma rent richting de bal. Matuma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Bay 64%, Exciting Tomatoes 36%.
Dark Bay - Exciting Tomatoes 0:1

51e minuut.
Gichonga verovert de bal door een tackle van achteren. Gichonga geeft een lange en hoge pass. Wairimu is nu in balbezit. Mungai verovert de bal door een tackle van achteren. Mungai geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Bay - Exciting Tomatoes 0:2

64e minuut.
Gichonga speelt de bal door. Wairimu is nu in balbezit. Wairimu passt de bal zonder na te denken. Matuma is nu in balbezit. Matuma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Komen verovert de bal door een tackle van achteren. Komen geeft de bal voor. Modi heeft problemen om de bal te vangen. Matuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuma haalt uit met een fantastische trap. Zaman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Lagat onderschept slim de pass. Wairimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wairimu probeert naar een medespeler te passen. Matuma rent richting de bal. Matuma haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Bay - Exciting Tomatoes 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Bay 36%, Exciting Tomatoes 64%.
Dark Bay - Exciting Tomatoes 1:2