Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dark Bay Bohemian Potatoes
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Wairimu is nu in balbezit. Wairimu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Korir de bal. Matuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Odhiambo geeft een hoge lob. Wairimu is nu in balbezit. Kimutai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kimutai krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Maruti bereikt de bal nog maar net als eerste. Wairimu verovert de bal door een tackle van achteren. Wairimu passt de bal zonder na te denken. Matuma rent richting de bal. Matuma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Maruti is nu in balbezit. Wairimu rent richting de bal. Wairimu met een sublieme pass. Matuma is nu in balbezit. Matuma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Bay - Bohemian Potatoes 1:0

45e minuut.
Kinyor passt de bal met de wreef. Kimutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuma verovert de bal door een tackle van achteren. Wairimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wairimu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Bay - Bohemian Potatoes 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Bay 45%, Bohemian Potatoes 55%.
Dark Bay - Bohemian Potatoes 2:0

50e minuut.
Ndugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndugo probeert naar een medespeler te passen. Murunga is nu in balbezit. Murunga haalt uit met een fantastische trap. Ayuko probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Birgen onderschept slim de pass. Birgen passt de bal met de wreef. Korir speelt de bal door. Murunga rent richting de bal. Murunga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Bay 46%, Bohemian Potatoes 54%.
Dark Bay - Bohemian Potatoes 2:0