Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eastern Stars Exciting Tomatoes
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 15
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Mururi rent richting de bal. Mururi passt de bal zonder na te denken. Daar is Adumbe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adumbe haalt uit met een fantastische trap. Modi probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kenyatta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kisulu controleert de bal met de borst. Adumbe rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastern Stars - Exciting Tomatoes 1:0

8e minuut.
Mururi met een sublieme pass. Kipkoech rent richting de bal. Nyariki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipkoech onderschept slim de pass. Kipkoech haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Matiku zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gichure is nu in balbezit. Met opzet legt Rono zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Rono moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rono schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Gichure raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

19e minuut.
Kipkunui passt de bal met de wreef. Matiku is nu in balbezit. Matiku met een sublieme pass. Shikuku rent richting de bal. Shikuku draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Mungai passt de bal in één keer door. Kimutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Shikuku onderschept slim de pass. Shikuku haalt uit met een fantastische trap. Kaigwa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Matiku passt de bal zonder na te denken. Shikuku is nu in balbezit. Kimutai onderschept slim de pass. Mungai onderschept slim de pass. Mungai haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kaigwa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Kipkunui met een sublieme pass. Kisulu is nu in balbezit. Kipkoech onderschept slim de pass. Kipkoech schiet op doel. Zaman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Nyariki heeft problemen om de bal te vangen. Kipkoech bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipkoech met een sublieme pass. Adumbe is nu in balbezit. Adumbe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastern Stars - Exciting Tomatoes 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eastern Stars 50%, Exciting Tomatoes 50%.
Eastern Stars - Exciting Tomatoes 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eastern Stars 37%, Exciting Tomatoes 63%.
Eastern Stars - Exciting Tomatoes 2:0