Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Indifferent Carrots New Kenya
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 14.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Bagatui is nu in balbezit. Tanui rent richting de bal. Phiri is nu in balbezit. Tanui onderschept slim de pass. Tanui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Ngugi heeft problemen om de bal te vangen. Matilu onderschept slim de pass. Matilu geeft de bal voor. Wamuyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamuyu haalt uit met een fantastische trap. Teroitich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Wamuyu kopt de bal weg. Ndugo rent richting de bal. Matilu is nu in balbezit. Ndugo is nu in balbezit. Ndugo schiet op doel. Teroitich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Tanui is nu in balbezit. Ndugo rent richting de bal. Barsosio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barsosio krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Barsosio is nu in balbezit. Tanui verovert de bal door een tackle van achteren. Tanui met een sublieme pass. Ndugo rent richting de bal. Ndugo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indifferent Carrots 61%, New Kenya 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Indifferent Carrots - New Kenya 0:0

51e minuut.
Masya rent richting de bal. Okoth begaat een overtreding. Masya is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Masya met een snel genomen vrije trap. Matilu controleert de bal met de borst. Tanui rent richting de bal. Tanui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kemai raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sang komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Bagatui geeft een hoge lob. Inworp. Osewe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kemboi rent richting de bal. Kemboi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Indifferent Carrots - New Kenya 1:0

81e minuut.
Masya speelt de bal door. Kibowen rent richting de bal. Ndugo onderschept slim de pass. Ndugo haalt uit met een fantastische trap. Teroitich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Indifferent Carrots - New Kenya 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indifferent Carrots 68%, New Kenya 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Indifferent Carrots - New Kenya 1:1