Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shabana fc Bohemian Potatoes
shabz Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.9
hopeloos Schieten waardeloos
hopeloos Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


8e minuut.
Angara geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kitur met de inworp. Kariuki is nu in balbezit. Kariuki geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Kitur onderschept slim de pass. Angara verovert de bal door een tackle van achteren. Ukiru is nu in balbezit. Ukiru geeft een hoge lob. Kořen heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Sang kopt de bal weg. Ndugo is nu in balbezit. Murunga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Murunga krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Letipilia rent richting de bal. Letipilia met een sublieme pass. Kořen is nu in balbezit. Kořen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
shabana fc - Bohemian Potatoes 1:0

30e minuut.
Ukiru passt de bal met de wreef. Kitur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kořen verovert de bal door een tackle van achteren. Kořen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
shabana fc - Bohemian Potatoes 2:0

40e minuut.
Sheikh geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kitutele met een snelle inworp. Daar is Ndugo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ndugo geeft de bal voor. Cucu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
shabana fc - Bohemian Potatoes 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shabana fc 50%, Bohemian Potatoes 50%.
shabana fc - Bohemian Potatoes 2:1

60e minuut.
Kariuki is nu in balbezit. Kariuki geeft een lange en hoge pass. Kitutele heeft problemen om de bal te vangen. Murunga is nu in balbezit. Murunga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kořen is nu in balbezit. Ukiru is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ngetich. Ngetich krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Ndugo met een sublieme pass. Kořen rent richting de bal. Letipilia is nu in balbezit. Letipilia passt de bal zonder na te denken. Kamade geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shabana fc 53%, Bohemian Potatoes 47%.
shabana fc - Bohemian Potatoes 2:1