Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Exciting Tomatoes Fanatical Ducks
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Lelel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Origi rent richting de bal. Origi geeft de bal voor. Birgen rent richting de bal. Birgen draait met de bal, schiet en ... Zaman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Kisulu geeft een hoge lob. Inworp. Birgen met een snelle inworp. Origi is nu in balbezit. Origi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Lusweti is nu in balbezit. Omondi kan de bal niet met de borst controleren. Omondi geeft de bal voor. Munandi springt en kopt de bal. Zaman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Exciting Tomatoes - Fanatical Ducks 0:1

43e minuut.
Nyariki rent richting de bal. Origi is nu in balbezit. Nyariki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Origi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Exciting Tomatoes 72%, Fanatical Ducks 28%.
Exciting Tomatoes - Fanatical Ducks 0:1

61e minuut.
Matiku is nu in balbezit. Matiku probeert naar een medespeler te passen. Shikuku rent richting de bal. Mungai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mungai draait met de bal, schiet en ... Chepchumba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Nyariki verovert de bal door een tackle van achteren. Omondi is nu in balbezit. Nyariki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nyariki krijgt een gele kaart. Omondi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Omondi kan niet meer verder spelen. Kibaki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Exciting Tomatoes 54%, Fanatical Ducks 46%.
Exciting Tomatoes - Fanatical Ducks 0:1