Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Kenya Eastern Stars
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 14.7
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Korir bereikt de bal nog maar net als eerste. Korir probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tanui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tanui haalt uit met een fantastische trap. Kiprotich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kaigwa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Kiprotich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagatui onderschept slim de pass. Bagatui passt de bal in één keer door. Ndugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndugo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Kenya - Eastern Stars 1:0

28e minuut.
Kipkoech geeft een lange en hoge pass. Barsosio kopt de bal weg. Daar is Adumbe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adumbe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
New Kenya - Eastern Stars 1:1

33e minuut.
Tanui rent richting de bal. Tengelei verovert de bal door een tackle van achteren. Kiprotich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndugo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Kenya - Eastern Stars 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Kenya 43%, Eastern Stars 57%.
New Kenya - Eastern Stars 2:1

46e minuut.
Lekimeju bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekimeju geeft de bal voor. Kemai is nu in balbezit. Adumbe verovert de bal door een tackle van achteren. Adumbe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
New Kenya - Eastern Stars 2:2

57e minuut.
Bagatui onderschept slim de pass. Bagatui geeft een hoge lob. Ngugi probeert naar een medespeler te passen. Ndugo rent richting de bal. Ndugo draait met de bal, schiet en ... Kaigwa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Klungelig pakt Ngugi de bal. Ngugi geeft een hoge lob. Masya heeft problemen om de bal te vangen. Wamuyu is nu in balbezit. Wamuyu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ngugi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tanui bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanui passt de bal zonder na te denken. Wamuyu rent richting de bal. Wamuyu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Kenya - Eastern Stars 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Kenya 39%, Eastern Stars 61%.
New Kenya - Eastern Stars 3:2