Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Papis FC villa nueva
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 14.8
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Cruz trapt de bal weg van het doel. Rendon kopt de bal weg. Pantrigro heeft problemen om de bal te vangen. Teruel onderschept slim de pass. Teruel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Klungelig pakt Farrera de bal. Covarrubias is nu in balbezit. Covarrubias passt de bal zonder na te denken. Tejero rent richting de bal. Tejero haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Escorza onderschept slim de pass. Escorza passt de bal zonder na te denken. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendon is nu in balbezit. Rendon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Covarrubias schiet op doel. Cortez kopt de bal weg. Daar is Escorza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tejero rent richting de bal. Tejero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Escorza geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alegría met de inworp. Covarrubias bereikt de bal nog maar net als eerste. Covarrubias schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Cruz trapt de bal weg. Cozar probeert naar een medespeler te passen. Teruel is nu in balbezit. Teruel haalt uit met een fantastische trap. Espel probeert de bal aan de voet te houden. Almada bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Papis FC 46%, villa nueva 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Papis FC - villa nueva 0:0

49e minuut.
Rendon onderschept slim de pass. Rendon passt de bal zonder na te denken. Teruel rent richting de bal. Teruel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Papis FC - villa nueva 1:0

67e minuut.
Tejero passt de bal in één keer door. Covarrubias rent richting de bal. Covarrubias met een sublieme pass. Tejero bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Papis FC 61%, villa nueva 39%.
Los Papis FC - villa nueva 1:0