Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
POPO guatemalteco
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.9
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Batista verovert de bal door een tackle van achteren. Davila rent richting de bal. Batista onderschept slim de pass. Batista schiet op doel. Coscujuela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
POPO - guatemalteco 1:0

7e minuut.
Tenreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenreiro geeft een lange en hoge pass. Vallecillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tena onderschept slim de pass. Tena schiet op doel. Covarrubias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Canseco passt de bal in één keer door. Daar is Davila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batista bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldé bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldé schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Baldé speelt de bal door. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Refollo maakt een afschuwelijke overtreding. Refollo krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Cebrian probeert naar een medespeler te passen. Canseco is nu in balbezit. Canseco probeert naar een medespeler te passen. Batista rent richting de bal. Batista schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POPO 46%, guatemalteco 54%.
POPO - guatemalteco 1:0

47e minuut.
Davila bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes is nu in balbezit. Paredes speelt de bal door. Tena is nu in balbezit. Tena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
POPO - guatemalteco 1:1

55e minuut.
Tenreiro rent richting de bal. Batista verovert de bal door een tackle van achteren. Davila rent richting de bal. Batista verovert de bal door een tackle van achteren. Batista draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Covarrubias trapt de bal weg van het doel. Vallecillo rent richting de bal. Vallecillo passt de bal met de wreef. Batista bereikt de bal nog maar net als eerste. Batista schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POPO 44%, guatemalteco 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
POPO - guatemalteco 1:1