Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
villa nueva suchitepequez
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Cardenas is nu in balbezit. Cardenas geeft een lange en hoge pass. Cebrian is nu in balbezit. Cebrian schiet op doel. Almada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
villa nueva - suchitepequez 0:1

16e minuut.
Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero passt de bal zonder na te denken. Escorza kan de bal niet met de borst controleren. Tejero bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Gallegos probeert de bal met de borst te controleren. Ruano verovert de bal door een tackle van achteren. Ruano met een sublieme pass. Klungelig pakt Covarrubias de bal. Covarrubias schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Galende met een harde bal richting middenveld. Ruano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruano passt de bal zonder na te denken. Covarrubias is nu in balbezit. Covarrubias schiet op doel. Galende verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Espel onderschept slim de pass. Espel geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ruano de bal onder controle te krijgen. Cardenas is nu in balbezit. Cardenas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Gallegos kopt de bal weg. Cardenas heeft problemen om de bal te vangen. Corte rent richting de bal. Cardenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardenas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Gallegos passt de bal in één keer door. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Corte onderschept slim de pass. Corte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
villa nueva - suchitepequez 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: villa nueva 53%, suchitepequez 47%.
villa nueva - suchitepequez 0:2

54e minuut.
Tejero rent richting de bal. Tejero draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Romero de bal. Covarrubias rent richting de bal. Covarrubias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
villa nueva - suchitepequez 1:2

68e minuut.
Ruano controleert de bal met de borst. Cardenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardenas passt de bal met de wreef. Corte bereikt de bal nog maar net als eerste. Corte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ruano geeft een hoge lob. Alegría rent richting de bal. Alegría passt de bal met de wreef. Tejero bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: villa nueva 41%, suchitepequez 59%.
villa nueva - suchitepequez 1:2