Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hads Plaza Amador
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Borbón passt de bal in één keer door. Montenegro is nu in balbezit. Mosquera is nu in balbezit. Villarreal verovert de bal door een tackle van achteren. Villarreal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hads - Plaza Amador 0:1

8e minuut.
Hau bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar begaat een overtreding. Hau raakt geblesseerd tijdens het duel. Palma De León zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Herron springt en kopt de bal. Manuel bokst de bal weg.

8e minuut.
Herron probeert de bal aan de voet te houden. Manuel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Villarreal heeft problemen om de bal te vangen. Jaén tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jaén krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Perryman trapt de bal weg. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaén rent richting de bal. Agüero verovert de bal door een tackle van achteren. Agüero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Mosquera rent richting de bal. Villarreal rent richting de bal. Mosquera begaat een overtreding. Villarreal wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Villarreal kan niet meer verder spelen. Portillo komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Portillo rent richting de bal. Portillo passt de bal zonder na te denken. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo rent richting de bal. Portillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hads 57%, Plaza Amador 43%.
hads - Plaza Amador 0:1

48e minuut.
Turner rent richting de bal. Turner met een sublieme pass. Carter bereikt de bal nog maar net als eerste. Herron onderschept slim de pass. Herron draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Palma De León met een snelle inworp. Carter is nu in balbezit. Carter geeft een hoge lob. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt De Souza de bal. De Souza passt de bal zonder na te denken. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Beitía rent richting de bal. Beitía geeft een hoge lob. Kennion rent richting de bal. Borbón onderschept slim de pass. Borbón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hads - Plaza Amador 0:2

61e minuut.
Borbón is nu in balbezit. Borbón passt de bal met de wreef. Montenegro rent richting de bal. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Mosquera onderschept slim de pass. Portillo is nu in balbezit. Portillo passt de bal in één keer door. Herron bereikt de bal nog maar net als eerste. Herron schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hads 51%, Plaza Amador 49%.
hads - Plaza Amador 0:2