Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dalc fc nanuashvili
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 13.2
hopeloos Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Klungelig pakt Lino de bal. Cañate is nu in balbezit. Cañate passt de bal in één keer door. Dasent is nu in balbezit. Dasent schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
De Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. De Souza passt de bal met de wreef. Mitre heeft problemen om de bal te vangen. De Souza is nu in balbezit. De Souza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Morán geeft een hoge lob. Pusey bereikt de bal nog maar net als eerste. Pusey geeft de bal voor. Dasent bereikt de bal nog maar net als eerste. Dasent draait met de bal, schiet en ... Forero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lorenzo is nu in balbezit. Mitre verovert de bal door een tackle van achteren. Mitre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Lorenzo onderschept slim de pass. Levi rent richting de bal. Lorenzo onderschept slim de pass. Cañate bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañate draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dalc fc 51%, nanuashvili 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dalc fc - nanuashvili 0:0

46e minuut.
Mitre bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitre passt de bal met de wreef. Dasent is nu in balbezit. Dasent schiet op doel. Pusey kopt de bal weg. Forero bokst de bal weg.

52e minuut.
Levi verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Mitre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitre met een sublieme pass. De Souza is nu in balbezit. De Souza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Dasent kopt de bal weg. Cerrud is nu in balbezit. Agüero begaat een overtreding. Agüero krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Dasent haalt uit met een fantastische trap. Mela kopt de bal weg. Klungelig pakt Pusey de bal. Dasent is nu in balbezit. Dasent haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Carvajal rent richting de bal. Carvajal passt de bal met de wreef. Lorenzo met een sublieme pass. De Souza heeft problemen om de bal te vangen. De Souza draait met de bal, schiet en ... Flowers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dalc fc - nanuashvili 1:0

75e minuut.
Dasent probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mitre rent richting de bal. Mitre met een sublieme pass. De Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. De Souza schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dalc fc 37%, nanuashvili 63%.
dalc fc - nanuashvili 1:0