Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paris SaintGermain Tauro f.c
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 12.8
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


36e minuut.
Rueda met de inworp. Pino is nu in balbezit. Pino passt de bal in één keer door. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Paredes passt de bal in één keer door. Piggot rent richting de bal. Piggot met een sublieme pass. Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Rueda is nu in balbezit. Rueda passt de bal met de wreef. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbón rent richting de bal. Borbón schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paris SaintGermain 44%, Tauro f.c 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Paris SaintGermain - Tauro f.c 0:0

48e minuut.
Paredes is nu in balbezit. Zagal verovert de bal door een tackle van achteren. Zagal geeft een lange en hoge pass. Williams rent richting de bal. Williams schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Polanco met de inworp. Piggot heeft problemen om de bal te vangen. Austin geeft de bal voor. Zagal is nu in balbezit. Zagal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Zagal probeert naar een medespeler te passen. Borbón is nu in balbezit. Borbón speelt de bal door. Mosquera rent richting de bal. Mosquera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Trejos met een sublieme pass. Guerrero rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Borbón. Borbón krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paris SaintGermain 43%, Tauro f.c 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Paris SaintGermain - Tauro f.c 0:0