Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Plaza Amador atle
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.6
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Palomino is nu in balbezit. Borbón onderschept slim de pass. Borbón met een sublieme pass. Iturralde bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturralde schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alba verovert de bal door een tackle van achteren. Alba passt de bal in één keer door. Palomino rent richting de bal. Palomino draait met de bal, schiet en ... Paal! Manuel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Diez Ríos kopt de bal weg. Iturralde rent richting de bal. Alba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alba krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Iturralde is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Diez Ríos met een snel genomen vrije trap. Leguias bereikt de bal nog maar net als eerste. Leguias geeft de bal voor. Iturralde springt en kopt de bal. Rodríguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plaza Amador - atle 1:0

25e minuut.
Rubín geeft een lange en hoge pass. Inworp. Santos met de inworp. Palomino heeft problemen om de bal te vangen. Palomino geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Diez Ríos speelt de bal door. Iturralde bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro draait met de bal, schiet en ... Rodríguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Plaza Amador - atle 2:0

35e minuut.
Inworp. Cooper met een snelle inworp. Palomino rent richting de bal. Palomino schiet op doel. Diez Ríos probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plaza Amador 66%, atle 34%.
Plaza Amador - atle 2:0

55e minuut.
Cooper speelt de bal door. Diez Ríos is nu in balbezit. Palomino rent richting de bal. Palomino draait met de bal, schiet en ... Rubín kopt de bal weg. Manuel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Tovar probeert naar een medespeler te passen. Leguias bereikt de bal nog maar net als eerste. Leguias speelt de bal door. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Lasso is nu in balbezit. Lasso passt de bal zonder na te denken. Borbón is nu in balbezit. Giraldo is nu in balbezit. Giraldo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plaza Amador 66%, atle 34%.
Plaza Amador - atle 2:0