Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
atle Plaza Amador
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Goss geeft een hoge lob. Inworp. Leguias zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villarreal is nu in balbezit. Villarreal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Cooper speelt de bal door. McFarlane bereikt de bal nog maar net als eerste. McFarlane passt de bal in één keer door. Giraldo rent richting de bal. Giraldo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Quintero geeft een lange en hoge pass. Giraldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carter krijgt een gele kaart. Giraldo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

24e minuut.
Carter rent richting de bal. Alba onderschept slim de pass. Alba speelt de bal door. Giraldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldo draait met de bal, schiet en ... Manuel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Quintero met een sublieme pass. Alba rent richting de bal. Alba probeert naar een medespeler te passen. Giraldo is nu in balbezit. Giraldo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atle 40%, Plaza Amador 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
atle - Plaza Amador 0:0

49e minuut.
Montenegro rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Goss ... Strafschop! Montenegro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Villarreal kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Rodríguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
atle - Plaza Amador 0:1

77e minuut.
Goss geeft de bal voor. Inworp. Valdés met de inworp. Villarreal rent richting de bal. Villarreal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atle 39%, Plaza Amador 61%.
atle - Plaza Amador 0:1