Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paris SaintGermain nanuashvili
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 13.5
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Cañate speelt de bal door. Pascual bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mitre. Mitre krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Del Cid bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Cid met een sublieme pass. Cañate rent richting de bal. Dasent is nu in balbezit. Dasent haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Paredes onderschept slim de pass. Cañate verovert de bal door een tackle van achteren. Cañate passt de bal met de wreef. Dasent rent richting de bal. Dasent draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paris SaintGermain - nanuashvili 0:1

31e minuut.
McDonald probeert naar een medespeler te passen. Cerrud heeft problemen om de bal te vangen. Rueda probeert naar een medespeler te passen. Borbón rent richting de bal. Borbón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Chacón met een snelle inworp. Borbón is nu in balbezit. Lorenzo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lorenzo krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Piggot speelt de bal door. Daar is Borbón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borbón speelt de bal door. Mosquera is nu in balbezit. Mosquera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paris SaintGermain - nanuashvili 1:1

43e minuut.
Schmid geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paredes met een snelle inworp. Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón geeft de bal voor. Flowers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Mosquera rent richting de bal. Mosquera draait met de bal, schiet en ... Daar is Almillategui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mosquera is nu in balbezit. Mosquera draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Schmid onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paris SaintGermain 36%, nanuashvili 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Paris SaintGermain - nanuashvili 1:1

48e minuut.
Daar is Schmid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán passt de bal zonder na te denken. Borbón bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbón schiet op doel. Flowers bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Cerrud rent richting de bal. Cerrud passt de bal in één keer door. Dasent heeft problemen om de bal te vangen. Cañate rent richting de bal. Cañate schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Montecayo passt de bal met de wreef. McDonald heeft problemen om de bal te vangen. Borbón speelt de bal door. Mosquera is nu in balbezit. Mosquera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paris SaintGermain 51%, nanuashvili 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Paris SaintGermain - nanuashvili 1:1