Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nanuashvili Paris SaintGermain
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
13.1 gemiddelde waardering 15.7
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Del Cid kopt de bal weg. Dasent rent richting de bal. Met opzet legt Casanova zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Casanova moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Casanova schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

12e minuut.
Montecayo rent richting de bal. Cañate rent richting de bal. Cañate passt de bal met de wreef. Daar is Dasent, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dasent schiet op doel. Quintana bokst de bal weg.

15e minuut.
Austin bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Cid onderschept slim de pass. Del Cid probeert naar een medespeler te passen. Dasent is nu in balbezit. Dasent draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Piggot onderschept slim de pass. Piggot geeft een hoge lob. Cerrud bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalito rent richting de bal. Gonzalito draait met de bal, schiet en ... Flowers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Cañate passt de bal met de wreef. Nieto probeert naar een medespeler te passen. Dasent heeft problemen om de bal te vangen. Dasent schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nanuashvili - Paris SaintGermain 1:0

27e minuut.
Nieto onderschept slim de pass. Nieto probeert naar een medespeler te passen. Dasent is nu in balbezit. Cañate bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañate draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Quintana met een sublieme pass. Paredes heeft problemen om de bal te vangen. Cañate begaat een overtreding. Cañate krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nanuashvili 52%, Paris SaintGermain 48%.
nanuashvili - Paris SaintGermain 1:0

48e minuut.
Morán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Del Cid is nu in balbezit. Del Cid passt de bal in één keer door. Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo geeft een hoge lob. Quintana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nanuashvili 54%, Paris SaintGermain 46%.
nanuashvili - Paris SaintGermain 1:0