Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hads atle
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 6
6 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.9
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Beitía bereikt de bal nog maar net als eerste. Beitía geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Santos met de inworp. McFarlane geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
McFarlane kopt de bal weg. Mosquera is nu in balbezit. Met opzet legt Lasso zijn tegenspeler op de grond. Lasso krijgt een gele kaart. Mosquera raakt geblesseerd tijdens het duel. Mosquera zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Herron is nu in balbezit. Herron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hads - atle 1:0

33e minuut.
Giraldo passt de bal in één keer door. Cooper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooper geeft een lange en hoge pass. Alba rent richting de bal. Alba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Perryman trapt de bal weg van het doel. Lasso kopt de bal weg. Palma De León heeft problemen om de bal te vangen. Giraldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldo haalt uit met een fantastische trap. Perryman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Palma De León bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooper heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Palma De León. Palma De León krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Jaén de bal onder controle te krijgen. Giraldo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Correa. Giraldo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alba wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hads 63%, atle 37%.
hads - atle 1:0

67e minuut.
Mosquera geeft de bal voor. Herron rent richting de bal. Estribí bereikt de bal nog maar net als eerste. Herron onderschept slim de pass. Herron haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Martínez heeft problemen om de bal te vangen. Herron is nu in balbezit. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Herron onderschept slim de pass. Herron haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Martínez kopt de bal weg. Herron is nu in balbezit. Alba rent richting de bal. Herron onderschept slim de pass. Herron schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Kennion is nu in balbezit. Lasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Herron onderschept slim de pass. Herron draait met de bal, schiet en ... Rodríguez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hads - atle 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hads 53%, atle 47%.
hads - atle 2:0