Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LOS SERIOS Plaza Amador
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.7
hopeless Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Acevedo met een harde bal richting middenveld. Diez Ríos kopt de bal weg. Iturralde bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturralde draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Agüero geeft de bal voor. Valdés kopt de bal weg. Lasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasso geeft een lange en hoge pass. Leguias kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Mejía bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés verovert de bal door een tackle van achteren. Valdés speelt de bal door. Iturralde bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturralde haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Del Cid kopt de bal weg. Ramos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Agüero. Agüero krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Del Cid onderschept slim de pass. Montenegro rent richting de bal. Iturralde rent richting de bal. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS SERIOS - Plaza Amador 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS SERIOS 60%, Plaza Amador 40%.
LOS SERIOS - Plaza Amador 0:1

52e minuut.
Agüero rent richting de bal. Agüero met een sublieme pass. Rubín bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos onderschept slim de pass. Ramos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Valdés passt de bal met de wreef. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Baloy met een sublieme pass. Shepherd is nu in balbezit. Shepherd draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Baxter met een harde bal richting middenveld. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Cid schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Del Cid is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS SERIOS 38%, Plaza Amador 62%.
LOS SERIOS - Plaza Amador 0:1