Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dalc fc Paris SaintGermain
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 16.8
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


12e minuut.
Chacón neemt de hoekschop. Daar is Mosquera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borbón rent richting de bal. Borbón draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pusey de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
dalc fc - Paris SaintGermain 0:1

29e minuut.
Mela geeft een hoge lob. Montecayo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tovar. Montecayo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Montecayo met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Borbón passt de bal met de wreef. Mela is nu in balbezit. Mela geeft een lange en hoge pass. De Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. De Souza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino passt de bal in één keer door. Daar is Mela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mosquera is nu in balbezit. Mosquera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Carvajal probeert de bal met de borst te controleren. Mitre rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paredes. Paredes krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dalc fc 53%, Paris SaintGermain 47%.
dalc fc - Paris SaintGermain 0:1

64e minuut.
Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar passt de bal met de wreef. De Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. De Souza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dalc fc - Paris SaintGermain 1:1

65e minuut.
Lino raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Macmur komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Pascual probeert naar een medespeler te passen. Mitre met een sublieme pass. Piggot controleert de bal met de borst. De Souza rent richting de bal. De Souza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dalc fc - Paris SaintGermain 2:1

83e minuut.
Levi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitre rent richting de bal. Montecayo rent richting de bal. Mitre verovert de bal door een tackle van achteren. Mitre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Mosquera probeert naar een medespeler te passen. Borbón bereikt de bal nog maar net als eerste. Levi is nu in balbezit. Borbón is nu in balbezit. Borbón haalt uit met een fantastische trap. Forero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dalc fc 36%, Paris SaintGermain 64%.
dalc fc - Paris SaintGermain 2:1