Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tauro f.c nanuashvili
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.8 gemiddelde waardering 13.9
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


19e minuut.
Regis geeft een lange en hoge pass. Flores kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Guerrero de bal onder controle te krijgen. Cañate rent richting de bal. Cañate schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauro f.c - nanuashvili 0:1

28e minuut.
Williams probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Flores de bal. Morán rent richting de bal. Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Flores geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Cañate passt de bal zonder na te denken. Dasent is nu in balbezit. Trejos rent richting de bal. Dasent verovert de bal door een tackle van achteren. Dasent draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tauro f.c - nanuashvili 0:2

41e minuut.
McDonald geeft een lange en hoge pass. Inworp. Piggot met de inworp. Pino is nu in balbezit. Pino geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tauro f.c 55%, nanuashvili 45%.
Tauro f.c - nanuashvili 0:2

54e minuut.
Foster geeft een lange en hoge pass. McDonald is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guerrero. McDonald wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. McDonald kan niet meer verder spelen. Nieto komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañate rent richting de bal. Zagal rent richting de bal. Cañate bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañate draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Cañate is nu in balbezit. Cañate passt de bal in één keer door. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Dasent bereikt de bal nog maar net als eerste. Dasent draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauro f.c - nanuashvili 0:3

68e minuut.
Williams is nu in balbezit. Almillategui bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams maakt een afschuwelijke overtreding. Williams krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Zagal bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagal passt de bal met de wreef. Cerrud bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams verovert de bal door een tackle van achteren. Williams schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Hunter probeert naar een medespeler te passen. Nieto kopt de bal weg. Cañate is nu in balbezit. Dasent bereikt de bal nog maar net als eerste. Dasent haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tauro f.c 47%, nanuashvili 53%.
Tauro f.c - nanuashvili 0:3