Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LOS SERIOS nanuashvili
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 13.4
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Mejía kopt de bal weg. Mitre is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Del Cid. Del Cid krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Baloy passt de bal in één keer door. Daar is Cañate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baloy. Cañate raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cañate neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Cerrud met een snelle inworp. Mitre is nu in balbezit. Mejía tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mejía krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Shepherd bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmid verovert de bal door een tackle van achteren. Williams verovert de bal door een tackle van achteren. Ramos rent richting de bal. Ramos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Baloy rent richting de bal. Baloy speelt de bal door. Ramos rent richting de bal. Shepherd rent richting de bal. Shepherd schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Del Cid geeft een lange en hoge pass. Shepherd is nu in balbezit. McDonald is nu in balbezit. Shepherd onderschept slim de pass. Shepherd draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LOS SERIOS - nanuashvili 1:0

34e minuut.
Daar is Williams, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cerrud onderschept slim de pass. Cerrud speelt de bal door. Shepherd rent richting de bal. Shepherd draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS SERIOS 42%, nanuashvili 58%.
LOS SERIOS - nanuashvili 1:0

53e minuut.
Ramos probeert naar een medespeler te passen. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo probeert naar een medespeler te passen. Dasent bereikt de bal nog maar net als eerste. Dasent draait met de bal, schiet en ... Acevedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Baloy is nu in balbezit. Lorenzo rent richting de bal. Baloy onderschept slim de pass. Shepherd bereikt de bal nog maar net als eerste. Shepherd schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS SERIOS 42%, nanuashvili 58%.
LOS SERIOS - nanuashvili 1:0