Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dalc fc atle
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 18.4
hopeless Schieten poor
weak Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Pusey bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooper passt de bal met de wreef. Giraldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Carvajal is nu in balbezit. McFarlane onderschept slim de pass. McFarlane passt de bal zonder na te denken. Giraldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Gibson probeert naar een medespeler te passen. De Souza is nu in balbezit. De Souza schiet op doel. Goss probeert de bal aan de voet te houden. Rodríguez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dalc fc - atle 1:0

29e minuut.
Daar is Cooper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cooper passt de bal in één keer door. Carvajal rent richting de bal. McFarlane is nu in balbezit. McFarlane schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Carvajal geeft een hoge lob. Agüero is nu in balbezit. Agüero passt de bal zonder na te denken. De Souza is nu in balbezit. De Souza haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez bokst de bal weg. Paal!

40e minuut.
Macmur probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Santos is nu in balbezit. Macmur bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos onderschept slim de pass. Santos geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Gibson is nu in balbezit. Gibson passt de bal in één keer door. Goss met een sublieme pass. Daar is Carvajal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carvajal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dalc fc 58%, atle 42%.
dalc fc - atle 1:0

46e minuut.
Tovar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cooper met een snelle inworp. McFarlane bereikt de bal nog maar net als eerste. McFarlane draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Goss met een sublieme pass. De Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. Goss tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Goss krijgt een gele kaart. De Souza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Goss geeft een hoge lob. Gibson wilt de vrije trap nemen. Rodríguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
dalc fc - atle 2:0

83e minuut.
Estribí bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero onderschept slim de pass. Agüero met een sublieme pass. De Souza rent richting de bal. De Souza schiet op doel. Rodríguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
dalc fc - atle 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dalc fc 50%, atle 50%.
dalc fc - atle 3:0