Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paris SaintGermain hads
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen zwak


10e minuut.
Paredes rent richting de bal. Kennion verovert de bal door een tackle van achteren. Herron bereikt de bal nog maar net als eerste. Kennion rent richting de bal. Kennion draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Paredes is nu in balbezit. Kennion verovert de bal door een tackle van achteren. Kennion speelt de bal door. Herron rent richting de bal. Herron haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Hau met de inworp. Kennion is nu in balbezit. Montecayo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kennion is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kennion kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Paris SaintGermain - hads 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paris SaintGermain 62%, hads 38%.
Paris SaintGermain - hads 0:1

62e minuut.
Chacón geeft een hoge lob. Mosquera rent richting de bal. Mosquera rent richting de bal. Mosquera verovert de bal door een tackle van achteren. Mosquera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Borbón bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbón geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Palma De León de bal. Rueda is nu in balbezit. Rueda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kennion verovert de bal door een tackle van achteren. Kennion passt de bal met de wreef. Piggot bereikt de bal nog maar net als eerste. Herron is nu in balbezit. Herron draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Piggot trapt de bal weg. Montecayo rent richting de bal. Montecayo speelt de bal door. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Turner passt de bal zonder na te denken. Mosquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquera onderschept slim de pass. Borbón rent richting de bal. Borbón draait met de bal, schiet en ... Perryman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Borbón bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbón met een sublieme pass. Mosquera is nu in balbezit. Mosquera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Mosquera is nu in balbezit. Montecayo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mosquera. Mosquera krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paris SaintGermain 45%, hads 55%.
Paris SaintGermain - hads 0:1