Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hads Paris SaintGermain
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 15.7
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Pascual onderschept slim de pass. Mosquera verovert de bal door een tackle van achteren. Montecayo maakt een afschuwelijke overtreding. Montecayo krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Chacón rent richting de bal. Chacón geeft een hoge lob. Mosquera is nu in balbezit. Mosquera schiet op doel. Perryman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hads - Paris SaintGermain 0:1

15e minuut.
Hau bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascual verovert de bal door een tackle van achteren. Pascual geeft de bal voor. Chacón is nu in balbezit. Chacón draait met de bal, schiet en ... Perryman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
hads - Paris SaintGermain 0:2

20e minuut.
Mosquera rent richting de bal. Mosquera passt de bal zonder na te denken. Borbón rent richting de bal. Mosquera rent richting de bal. Mosquera haalt uit met een fantastische trap. Perryman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Austin bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes is nu in balbezit. Escalante begaat een overtreding. Escalante krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Mosquera raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gonzalito komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Montecayo met een sublieme pass. Hau bereikt de bal nog maar net als eerste. Hau passt de bal met de wreef. Herron bereikt de bal nog maar net als eerste. Herron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hads - Paris SaintGermain 1:2

40e minuut.
Escalante onderschept slim de pass. Austin rent richting de bal. Escalante verovert de bal door een tackle van achteren. Escalante schiet op doel. Quintana probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Escalante rent richting de bal. Escalante draait met de bal, schiet en ... Piggot kopt de bal weg. Quintana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Chacón speelt de bal door. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes speelt de bal door. Borbón rent richting de bal. Borbón geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hads 54%, Paris SaintGermain 46%.
hads - Paris SaintGermain 1:2

67e minuut.
Mosquera heeft problemen om de bal te vangen. Montecayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecayo speelt de bal door. Herron bereikt de bal nog maar net als eerste. Herron haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Montecayo passt de bal zonder na te denken. Herron heeft problemen om de bal te vangen. Piggot rent richting de bal. Herron onderschept slim de pass. Herron draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
hads - Paris SaintGermain 2:2

85e minuut.
Palma De León passt de bal met de wreef. Hau is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Montecayo. Montecayo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

86e minuut.
Turner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes geeft de bal voor. Chacón rent richting de bal. Chacón passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hads 50%, Paris SaintGermain 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hads - Paris SaintGermain 2:2