Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tauro f.c Plaza Amador
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.5 gemiddelde waardering 21
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen matig
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Foster is nu in balbezit. Montenegro onderschept slim de pass. Montenegro passt de bal in één keer door. Padilla rent richting de bal. Padilla draait met de bal, schiet en ... Hunter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Pino rent richting de bal. Diez Ríos onderschept slim de pass. Diez Ríos speelt de bal door. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro schiet op doel. Hunter bokst de bal weg.

7e minuut.
Trejos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Valdés met de inworp. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Guerrero speelt de bal door. Trejos rent richting de bal. Padilla onderschept slim de pass. Padilla schiet op doel. Hunter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Valdés kopt de bal weg. Montenegro rent richting de bal. Montenegro passt de bal met de wreef. Padilla is nu in balbezit. Padilla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Rubín geeft een lange en hoge pass. Inworp. Piggot met de inworp. Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pino haalt uit met een fantastische trap. Manuel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tauro f.c 73%, Plaza Amador 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tauro f.c - Plaza Amador 0:0

60e minuut.
Zagal passt de bal zonder na te denken. Flores rent richting de bal. Pino rent richting de bal. Pino draait met de bal, schiet en ... Manuel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauro f.c - Plaza Amador 1:0

68e minuut.
Daar is Zagal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro passt de bal zonder na te denken. Padilla rent richting de bal. Padilla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Williams rent richting de bal. Baxter rent richting de bal. Williams tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Williams krijgt een gele kaart. Baxter raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Baxter met een snel genomen vrije trap. Trejos is nu in balbezit. Padilla rent richting de bal. Padilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tauro f.c - Plaza Amador 1:1

79e minuut.
Polanco geeft een hoge lob. Valdés probeert de bal aan de voet te houden. Zagal rent richting de bal. Montenegro onderschept slim de pass. Montenegro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tauro f.c 52%, Plaza Amador 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tauro f.c - Plaza Amador 1:1