Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Plaza Amador Tauro f.c
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
26% Spel op eigen helft 74%
16 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 13.5
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


8e minuut.
Inworp. Flores zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pino is nu in balbezit. Pino draait met de bal, schiet en ... Piggot geeft een hoge lob. Manuel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Borbón kan de bal niet met de borst controleren. Borbón passt de bal zonder na te denken. Regis bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla onderschept slim de pass. Padilla haalt uit met een fantastische trap. Hunter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Padilla is nu in balbezit. Paal! Zagal bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Plaza Amador - Tauro f.c 1:0

23e minuut.
Montenegro rent richting de bal. Montenegro passt de bal in één keer door. Borbón rent richting de bal. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Plaza Amador - Tauro f.c 2:0

25e minuut.
Rubín met een sublieme pass. Agüero geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Trejos de bal onder controle te krijgen. Padilla rent richting de bal. Padilla haalt uit met een fantastische trap. Hunter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Trejos kopt de bal weg. Regis heeft problemen om de bal te vangen. Padilla verovert de bal door een tackle van achteren. Padilla draait met de bal, schiet en ... Hunter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Plaza Amador - Tauro f.c 3:0

39e minuut.
Agüero met de inworp. Valdés is nu in balbezit. Valdés geeft de bal voor. Diez Ríos is nu in balbezit. Diez Ríos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Plaza Amador - Tauro f.c 4:0

41e minuut.
Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro rent richting de bal. Padilla is nu in balbezit. Montenegro rent richting de bal. Montenegro haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plaza Amador 36%, Tauro f.c 64%.
Plaza Amador - Tauro f.c 4:0

48e minuut.
Rubín is nu in balbezit. Diez Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pino begaat een overtreding. Diez Ríos moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Diez Ríos kan niet meer verder spelen. Pino probeert naar een medespeler te passen. Carter komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Carter bereikt de bal nog maar net als eerste. Carter geeft de bal voor. Guerrero is nu in balbezit. Montenegro verovert de bal door een tackle van achteren. Montenegro haalt uit met een fantastische trap. Hunter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Flores kopt de bal weg. Carter is nu in balbezit. Zagal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carter is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Montenegro neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Plaza Amador - Tauro f.c 5:0

88e minuut.
Carter rent richting de bal. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro met een sublieme pass. Padilla is nu in balbezit. Padilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Plaza Amador - Tauro f.c 6:0

89e minuut.
Padilla raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Portillo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plaza Amador 16%, Tauro f.c 84%.
Plaza Amador - Tauro f.c 6:0