Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
atle nanuashvili
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atle 53%, nanuashvili 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
atle - nanuashvili 0:0

56e minuut.
McFarlane probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mitre bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintero begaat een overtreding. Quintero krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Giraldo bereikt de bal nog maar net als eerste. McFarlane is nu in balbezit. McDonald begaat een overtreding. McFarlane wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

72e minuut.
Cooper is nu in balbezit. Cooper geeft een hoge lob. Schmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Klungelig pakt Estribí de bal. Del Cid rent richting de bal. Del Cid passt de bal met de wreef. Dasent rent richting de bal. Dasent schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cerrud met de inworp. Lorenzo kan de bal niet met de borst controleren. Lorenzo geeft een hoge lob. Martínez controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Martínez geeft een lange en hoge pass. Santos kopt de bal weg. Schmid heeft problemen om de bal te vangen. McFarlane onderschept slim de pass. McFarlane schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atle 41%, nanuashvili 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
atle - nanuashvili 0:0