Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paris SaintGermain Plaza Amador
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 20.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Diez Ríos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paredes. Diez Ríos raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Diez Ríos kan niet meer verder spelen. Carter komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Paredes rent richting de bal. Carter onderschept slim de pass. Carter geeft een hoge lob. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Villarreal probeert de bal aan de voet te houden. Borbón is nu in balbezit. Villarreal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Villarreal is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

22e minuut.
Mosquera is nu in balbezit. Borbón rent richting de bal. Mosquera is nu in balbezit. Borbón bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Carter speelt de bal door. Daar is Piggot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piggot probeert naar een medespeler te passen. Padilla is nu in balbezit. Padilla draait met de bal, schiet en ... Quintana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Paredes probeert naar een medespeler te passen. Borbón bereikt de bal nog maar net als eerste. Carter speelt de bal door. Chacón rent richting de bal. Chacón geeft een hoge lob. Manuel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paris SaintGermain 50%, Plaza Amador 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Paris SaintGermain - Plaza Amador 0:0

55e minuut.
Tovar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carter rent richting de bal. Borbón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Borbón krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Montecayo probeert naar een medespeler te passen. Borbón bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquera rent richting de bal. Borbón is nu in balbezit. Borbón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paris SaintGermain 47%, Plaza Amador 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Paris SaintGermain - Plaza Amador 0:0