Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hads Tauro f.c
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 14.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen hopeloos


10e minuut.
Hau rent richting de bal. Hau geeft een lange en hoge pass. Zagal kopt de bal weg. Turner bereikt de bal nog maar net als eerste. Turner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Regis de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
hads - Tauro f.c 1:0

18e minuut.
Turner probeert naar een medespeler te passen. Herron is nu in balbezit. Regis is nu in balbezit. Herron onderschept slim de pass. Herron draait met de bal, schiet en ... Hunter bokst de bal weg.

29e minuut.
Piggot met een snelle inworp. Klungelig pakt Pino de bal. Pino geeft een hoge lob. Flores rent richting de bal. Flores schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kennion verovert de bal door een tackle van achteren. Kennion probeert naar een medespeler te passen. Regis is nu in balbezit. Herron verovert de bal door een tackle van achteren. Herron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hads - Tauro f.c 2:0

39e minuut.
Pino probeert naar een medespeler te passen. Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma De León onderschept slim de pass. Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hads - Tauro f.c 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hads 48%, Tauro f.c 52%.
hads - Tauro f.c 2:1

58e minuut.
Kennion speelt de bal door. Hau is nu in balbezit. Hau probeert naar een medespeler te passen. Herron is nu in balbezit. Herron haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hads 38%, Tauro f.c 62%.
hads - Tauro f.c 2:1