Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Plaza Amador dalc fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
15 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 14.8
zwak Schieten hopeloos
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Daar is Agüero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agüero probeert naar een medespeler te passen. De Souza rent richting de bal. De Souza schiet op doel. Manuel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Rubín probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Levi bereikt de bal nog maar net als eerste. Levi speelt de bal door. Gibson is nu in balbezit. Gibson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Tovar heeft problemen om de bal te vangen. Levi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar begaat een overtreding. Tovar krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Rubín geeft een hoge lob. Padilla is nu in balbezit. Mela tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mela krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Agüero passt de bal met de wreef. Borbón rent richting de bal. Borbón probeert naar een medespeler te passen. Padilla is nu in balbezit. Padilla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Pusey met een harde bal richting middenveld. Diez Ríos heeft problemen om de bal te vangen. Gibson speelt de bal door. De Souza heeft problemen om de bal te vangen. De Souza draait met de bal, schiet en ... Manuel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Mela met een sublieme pass. Gibson bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Borbón krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plaza Amador 56%, dalc fc 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Plaza Amador - dalc fc 0:0

53e minuut.
Carvajal rent richting de bal. Villarreal verovert de bal door een tackle van achteren. Levi maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Levi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Levi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Villarreal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Diez Ríos neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Padilla passt de bal zonder na te denken. Villarreal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal rent richting de bal. Villarreal onderschept slim de pass. Villarreal schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Daar is Carvajal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padilla is nu in balbezit. Mela bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla onderschept slim de pass. Padilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Plaza Amador - dalc fc 1:0

75e minuut.
Borbón passt de bal zonder na te denken. Villarreal rent richting de bal. Villarreal passt de bal zonder na te denken. Padilla rent richting de bal. Padilla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Forero met een harde bal richting middenveld. Diez Ríos is nu in balbezit. Gibson rent richting de bal. Gibson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plaza Amador 47%, dalc fc 53%.
Plaza Amador - dalc fc 1:0