Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LOS SERIOS Paris SaintGermain
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.4
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Rueda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramos rent richting de bal. Montecayo verovert de bal door een tackle van achteren. Montecayo met een sublieme pass. Chacón probeert naar een medespeler te passen. Acevedo bokst de bal weg.

10e minuut.
Montecayo onderschept slim de pass. Ramos verovert de bal door een tackle van achteren. Ramos passt de bal met de wreef. Mosquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquera haalt uit met een fantastische trap. Acevedo bokst de bal weg.

13e minuut.
Montecayo is nu in balbezit. Pascual bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ramos. Ramos krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Paredes heeft problemen om de bal te vangen. Borbón rent richting de bal. Borbón haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Baloy de bal onder controle te krijgen. Acevedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS SERIOS - Paris SaintGermain 0:1

31e minuut.
Baloy speelt de bal door. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos speelt de bal door. Shepherd is nu in balbezit. Shepherd draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LOS SERIOS - Paris SaintGermain 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS SERIOS 55%, Paris SaintGermain 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LOS SERIOS - Paris SaintGermain 1:1

47e minuut.
Salgado is nu in balbezit. Pascual onderschept slim de pass. Pascual passt de bal zonder na te denken. Shepherd bereikt de bal nog maar net als eerste. Shepherd draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LOS SERIOS - Paris SaintGermain 2:1

59e minuut.
Calderón is nu in balbezit. Calderón geeft een hoge lob. Inworp. Rueda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borbón geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Doeltrap. Quintana met een harde bal richting middenveld. Del Cid kopt de bal weg. Shepherd rent richting de bal. Shepherd haalt uit met een fantastische trap. Quintana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Ramos is nu in balbezit. Ramos probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Austin met de inworp. Chacón geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Borbón rent richting de bal. Borbón speelt de bal door. Klungelig pakt Baloy de bal. Mosquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LOS SERIOS - Paris SaintGermain 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS SERIOS 56%, Paris SaintGermain 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LOS SERIOS - Paris SaintGermain 2:2