Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
atle Tauro f.c
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 14.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen hopeless


6e minuut.
Zagal rent richting de bal. Giraldo onderschept slim de pass. Giraldo probeert naar een medespeler te passen. McFarlane rent richting de bal. McFarlane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
atle - Tauro f.c 1:0

12e minuut.
Cooper zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McFarlane bereikt de bal nog maar net als eerste. McFarlane probeert naar een medespeler te passen. Daar is Piggot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alba geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Alba rent richting de bal. Guerrero onderschept slim de pass. Guerrero met een sublieme pass. Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pino schiet op doel. Paal! Martínez onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Lasso kan de bal niet met de borst controleren. Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pino geeft een hoge lob. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Piggot rent richting de bal. Alba onderschept slim de pass. Alba speelt de bal door. Giraldo rent richting de bal. Giraldo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Estribí speelt de bal door. Santos probeert naar een medespeler te passen. Giraldo rent richting de bal. Giraldo draait met de bal, schiet en ... Hunter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
atle - Tauro f.c 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atle 43%, Tauro f.c 57%.
atle - Tauro f.c 2:0

57e minuut.
Lasso is nu in balbezit. Lasso passt de bal met de wreef. Pino is nu in balbezit. Williams is nu in balbezit. Williams draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atle 45%, Tauro f.c 55%.
atle - Tauro f.c 2:0