Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nanuashvili Plaza Amador
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.5 gemiddelde waardering 20.6
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Borbón passt de bal met de wreef. Del Cid bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Del Cid raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

7e minuut.
Diez Ríos passt de bal zonder na te denken. Villarreal is nu in balbezit. Villarreal speelt de bal door. Daar is Padilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nanuashvili - Plaza Amador 0:1

13e minuut.
Cerrud geeft een lange en hoge pass. Diez Ríos geeft een lange en hoge pass. Daar is Lorenzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villarreal onderschept slim de pass. Villarreal draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Flowers bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Baxter rent richting de bal. Agüero rent richting de bal. Cañate onderschept slim de pass. Cañate haalt uit met een fantastische trap. Rubín kopt de bal weg. Manuel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Doeltrap. Baxter trapt de bal weg. Villarreal kopt de bal weg. Padilla is nu in balbezit. Padilla draait met de bal, schiet en ... Flowers bokst de bal weg.

37e minuut.
Diez Ríos speelt de bal door. Villarreal is nu in balbezit. Villarreal passt de bal in één keer door. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Borbón rent richting de bal. Borbón geeft een lange en hoge pass. Almillategui rent richting de bal. Padilla is nu in balbezit. Padilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nanuashvili - Plaza Amador 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nanuashvili 56%, Plaza Amador 44%.
nanuashvili - Plaza Amador 0:2

50e minuut.
Mitre geeft de bal voor. Valdés rent richting de bal. Valdés passt de bal in één keer door. Padilla rent richting de bal. Padilla draait met de bal, schiet en ... Flowers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Diez Ríos is nu in balbezit. Cañate bereikt de bal nog maar net als eerste. Diez Ríos begaat een overtreding. Diez Ríos krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbón verovert de bal door een tackle van achteren. Borbón geeft een lange en hoge pass. Leguias bereikt de bal nog maar net als eerste. Leguias draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nanuashvili 42%, Plaza Amador 58%.
nanuashvili - Plaza Amador 0:2