Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hads dalc fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 14.3
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen hopeloos


10e minuut.
Kennion onderschept slim de pass. Herron bereikt de bal nog maar net als eerste. Levi verovert de bal door een tackle van achteren. Kennion verovert de bal door een tackle van achteren. Kennion schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Gibson onderschept slim de pass. Gibson passt de bal in één keer door. De Souza rent richting de bal. De Souza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hads - dalc fc 0:1

17e minuut.
Turner geeft een lange en hoge pass. Herron heeft problemen om de bal te vangen. Mela is nu in balbezit. Herron verovert de bal door een tackle van achteren. Herron schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Beitía onderschept slim de pass. Beitía passt de bal met de wreef. Lino is nu in balbezit. Hau onderschept slim de pass. Hau geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
hads - dalc fc 1:1

27e minuut.
Lino geeft de bal voor. Daar is Correa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Souza rent richting de bal. De Souza schiet op doel. Perryman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hads - dalc fc 1:2

31e minuut.
Mosquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal verovert de bal door een tackle van achteren. Carvajal probeert naar een medespeler te passen. De Souza heeft problemen om de bal te vangen. De Souza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Carvajal verovert de bal door een tackle van achteren. Gibson is nu in balbezit. Gibson passt de bal zonder na te denken. De Souza rent richting de bal. De Souza draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero is nu in balbezit. Agüero passt de bal in één keer door. De Souza heeft problemen om de bal te vangen. De Souza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hads - dalc fc 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hads 52%, dalc fc 48%.
hads - dalc fc 1:3

54e minuut.
Jaén probeert naar een medespeler te passen. Herron bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Herron is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Jaén neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Gibson met een sublieme pass. Hau bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lino krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Daar is Levi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beitía bereikt de bal nog maar net als eerste. Beitía probeert naar een medespeler te passen. Kennion is nu in balbezit. Kennion schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Carvajal rent richting de bal. Mosquera onderschept slim de pass. Mosquera met een sublieme pass. Gibson heeft problemen om de bal te vangen. Gibson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hads - dalc fc 1:4

85e minuut.
Levi is nu in balbezit. Levi passt de bal in één keer door. Mosquera probeert de bal aan de voet te houden. De Souza rent richting de bal. De Souza draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hads 52%, dalc fc 48%.
hads - dalc fc 1:4