Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
atle Paris SaintGermain
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 16.7
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


20e minuut.
McFarlane rent richting de bal. McFarlane geeft een hoge lob. Klungelig pakt Casanova de bal. Giraldo is nu in balbezit. Giraldo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
atle - Paris SaintGermain 1:0

32e minuut.
Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes geeft de bal voor. Chacón met een sublieme pass. Klungelig pakt Mosquera de bal. Mosquera draait met de bal, schiet en ... Rodríguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Austin geeft de bal voor. Chacón is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lasso. Lasso krijgt een gele kaart. Chacón raakt geblesseerd tijdens het duel. Paredes komt bij de bal en schiet. Rodríguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Martínez de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Santos speelt de bal door. McFarlane is nu in balbezit. McFarlane passt de bal met de wreef. Giraldo is nu in balbezit. Giraldo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atle 42%, Paris SaintGermain 58%.
atle - Paris SaintGermain 1:0

64e minuut.
Martínez heeft problemen om de bal te vangen. Martínez geeft een hoge lob. Piggot bereikt de bal nog maar net als eerste. McFarlane verovert de bal door een tackle van achteren. McFarlane haalt uit met een fantastische trap. Quintana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Alba probeert naar een medespeler te passen. Casanova rent richting de bal. Casanova geeft de bal voor. Santos rent richting de bal. Santos geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Alba probeert naar een medespeler te passen. Giraldo rent richting de bal. Piggot begaat een overtreding. Piggot krijgt een gele kaart. Giraldo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lasso neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Quintana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atle 63%, Paris SaintGermain 37%.
atle - Paris SaintGermain 1:0