Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Quasi Kirmen Zer
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Hoffstetter passt de bal met de wreef. Hérédia rent richting de bal. Hérédia geeft een hoge lob. Eschette rent richting de bal. Eschette draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Ruppert rent richting de bal. Stockreiser verovert de bal door een tackle van achteren. van der Vekene is nu in balbezit. Stockreiser onderschept slim de pass. Stockreiser geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Hoffstetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonert schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hoffstetter is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hoffstetter zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Ruppert de bal. Eschette bereikt de bal nog maar net als eerste. Eschette schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Caroff geeft een lange en hoge pass. Inworp. Esch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scholten is nu in balbezit. Scholten draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Quasi - Kirmen Zer 1:0

31e minuut.
Hérédia geeft een hoge lob. Stockreiser is nu in balbezit. Stockreiser geeft een hoge lob. Hoffstetter is nu in balbezit. Hoffstetter schiet op doel. Fohrmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Esch rent richting de bal. Esch geeft de bal voor. Schamine probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Scholten rent richting de bal. Scholten draait met de bal, schiet en ... Adam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Fohrmann met een harde bal richting middenveld. Hérédia bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholten begaat een overtreding. Scholten krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Quasi 50%, Kirmen Zer 50%.
AC Quasi - Kirmen Zer 1:0

47e minuut.
Klungelig pakt Hans de bal. Kutter is nu in balbezit. Kutter passt de bal zonder na te denken. Dufour bereikt de bal nog maar net als eerste. Dufour schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Di Domenico bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Domenico geeft een hoge lob. Chambers probeert de bal aan de voet te houden. Dufour is nu in balbezit. Dufour draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Quasi - Kirmen Zer 1:1

67e minuut.
Stockreiser geeft een hoge lob. Chambers rent richting de bal. Dufour verovert de bal door een tackle van achteren. Eschette rent richting de bal. Eschette haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
van der Vekene passt de bal zonder na te denken. Poulet is nu in balbezit. Hoffstetter verovert de bal door een tackle van achteren. Scholten bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholten draait met de bal, schiet en ... Adam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Hoffstetter rent richting de bal. Chambers rent richting de bal. Hoffstetter onderschept slim de pass. Dufour bereikt de bal nog maar net als eerste. Dufour haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Quasi 62%, Kirmen Zer 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Quasi - Kirmen Zer 1:1