Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soldats Acharnés Aviateurs Calmes
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Zeches verovert de bal door een tackle van achteren. Zeches met een sublieme pass. Bohnert rent richting de bal. Soisson onderschept slim de pass. Soisson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Soldats Acharnés - Aviateurs Calmes 0:1

5e minuut.
Bohnert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hengen is nu in balbezit. Hengen geeft een lange en hoge pass. Zeghdane bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeghdane schiet op doel. Comes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Daar is Prüm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cazzaro rent richting de bal. Cazzaro geeft de bal voor. Klungelig pakt Soisson de bal. Soisson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Wiroth met een sublieme pass. de Prins is nu in balbezit. Zeghdane onderschept slim de pass. Zeghdane draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Soldats Acharnés - Aviateurs Calmes 1:1

38e minuut.
Zeghdane controleert de bal met de borst. Lelong rent richting de bal. Lelong geeft een lange en hoge pass. Zeches bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeches haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Moutrier is nu in balbezit. de Prins onderschept slim de pass. de Prins geeft een hoge lob. Hengen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hengen probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Wiseler geeft een lange en hoge pass. Proietti controleert de bal met de borst. Proietti speelt de bal door. Zeghdane rent richting de bal. Zeghdane haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soldats Acharnés 59%, Aviateurs Calmes 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Soldats Acharnés - Aviateurs Calmes 1:1

63e minuut.
Debuire met een sublieme pass. Engel rent richting de bal. Proietti verovert de bal door een tackle van achteren. Zeches rent richting de bal. Zeches draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Soisson rent richting de bal. Soisson schiet op doel. Prüm met een sublieme pass. Zeches is nu in balbezit. Zeches draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Zeches rent richting de bal. Zeches passt de bal in één keer door. Soisson rent richting de bal. Soisson draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kunen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Soldats Acharnés - Aviateurs Calmes 1:2

88e minuut.
Zeghdane onderschept slim de pass. Zeghdane passt de bal met de wreef. Debuire controleert de bal met de borst. Wiroth bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiroth haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soldats Acharnés 45%, Aviateurs Calmes 55%.
Soldats Acharnés - Aviateurs Calmes 1:2