Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chauffeurs Brillants cvgbcv
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Manderscheid passt de bal in één keer door. Leisen rent richting de bal. Leisen geeft de bal voor. Arend is nu in balbezit. Arend schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Gremling met de inworp. Braunshausen bereikt de bal nog maar net als eerste. Braunshausen speelt de bal door. Greiveldinger is nu in balbezit. Greiveldinger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Pignatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Schönfeld rent richting de bal. Schönfeld passt de bal met de wreef. Greiveldinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Greiveldinger draait met de bal, schiet en ... Peters verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chauffeurs Brillants - cvgbcv 1:0

17e minuut.
Krack met de inworp. Koch rent richting de bal. Koch met een sublieme pass. Arend bereikt de bal nog maar net als eerste. Arend draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Joseph geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Compère met een snelle inworp. Schönfeld is nu in balbezit. Schönfeld draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Manderscheid is nu in balbezit. Philippe verovert de bal door een tackle van achteren. Philippe probeert naar een medespeler te passen. Arend rent richting de bal. Arend haalt uit met een fantastische trap. Paal!

43e minuut.
Koch rent richting de bal. Greiveldinger verovert de bal door een tackle van achteren. Pignatelli rent richting de bal. Greiveldinger verovert de bal door een tackle van achteren. Greiveldinger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chauffeurs Brillants - cvgbcv 2:0

44e minuut.
Schönfeld passt de bal met de wreef. Leisen probeert naar een medespeler te passen. Joseph rent richting de bal. Greiveldinger rent richting de bal. Greiveldinger haalt uit met een fantastische trap. Peters probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chauffeurs Brillants 52%, cvgbcv 48%.
Chauffeurs Brillants - cvgbcv 2:0

49e minuut.
Daar is Koch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leisen is nu in balbezit. Leisen speelt de bal door. Greiveldinger is nu in balbezit. Greiveldinger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Krack bereikt de bal nog maar net als eerste. Krack speelt de bal door. Manderscheid rent richting de bal. Omerovic verovert de bal door een tackle van achteren. Omerovic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Braunshausen met een sublieme pass. Cotte is nu in balbezit. Krack begaat een overtreding. Krack krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chauffeurs Brillants 46%, cvgbcv 54%.
Chauffeurs Brillants - cvgbcv 2:0