Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soldats Acharnés Kirmen Zer
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Hérédia passt de bal met de wreef. Bourreau is nu in balbezit. Bourreau met een sublieme pass. Eschette bereikt de bal nog maar net als eerste. Eschette schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Soldats Acharnés - Kirmen Zer 0:1

20e minuut.
Kutter kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kunen de bal onder controle te krijgen. Eschette is nu in balbezit. Eschette draait met de bal, schiet en ... Goergen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soldats Acharnés - Kirmen Zer 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soldats Acharnés 77%, Kirmen Zer 23%.
Soldats Acharnés - Kirmen Zer 0:2

61e minuut.
Hérédia passt de bal in één keer door. Schamine bereikt de bal nog maar net als eerste. Schamine geeft een lange en hoge pass. Kutter is nu in balbezit. Kutter met een sublieme pass. Goergen bokst de bal weg.

63e minuut.
Kutter geeft een lange en hoge pass. Hérédia speelt de bal door. Eschette heeft problemen om de bal te vangen. Bourreau bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourreau schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Hoffstetter speelt de bal door. Klungelig pakt Hérédia de bal. Engel is nu in balbezit. Hérédia onderschept slim de pass. Hérédia geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Engel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moutrier is nu in balbezit. Moutrier geeft de bal voor. Zeghdane bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeghdane draait met de bal, schiet en ... Adam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soldats Acharnés 53%, Kirmen Zer 47%.
Soldats Acharnés - Kirmen Zer 0:2