Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cvgbcv Kirmen Zer
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten weak
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Hoffstetter geeft de bal voor. Inworp. Franck zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Omerovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Omerovic geeft de bal voor. Paal! Adam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Stockreiser met een snelle inworp. Dufour rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koch. Dufour moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Dufour kan niet meer verder spelen. Bourreau komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Omerovic is nu in balbezit. Omerovic passt de bal zonder na te denken. Gretsch is nu in balbezit. Gretsch haalt uit met een fantastische trap. Adam probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
cvgbcv - Kirmen Zer 1:0

30e minuut.
Hérédia met een sublieme pass. Hoffstetter heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Franck neemt de hoekschop. Gretsch springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
cvgbcv - Kirmen Zer 2:0

38e minuut.
Franck is nu in balbezit. Hoffstetter rent richting de bal. Franck verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Gretsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gretsch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Alliaume de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cvgbcv - Kirmen Zer 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cvgbcv 35%, Kirmen Zer 65%.
cvgbcv - Kirmen Zer 3:0

52e minuut.
Ernster speelt de bal door. Stockreiser speelt de bal door. Daar is Hirsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bourreau is nu in balbezit. Bourreau haalt uit met een fantastische trap. Peters probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Hoffstetter verovert de bal door een tackle van achteren. Hoffstetter met een sublieme pass. Bourreau rent richting de bal. Bourreau schiet op doel. Peters probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Stockreiser zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourreau tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bourreau krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Omerovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Omerovic passt de bal in één keer door. Gretsch rent richting de bal. Gretsch schiet op doel. Na een snelle pass probeert Caroff de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Philippe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ernster tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Philippe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Philippe neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Gretsch krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
cvgbcv - Kirmen Zer 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cvgbcv 47%, Kirmen Zer 53%.
cvgbcv - Kirmen Zer 4:0