Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ReaL 777 карпати
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.2
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Kalynychenko verovert de bal door een tackle van achteren. Kalynychenko met een sublieme pass. Kozhanov speelt de bal door. Krukovets rent richting de bal. Krukovets passt de bal zonder na te denken. Paal! Dikan` maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ReaL 777 - карпати 0:1

8e minuut.
Polyarush is nu in balbezit. Kotovenko verovert de bal door een tackle van achteren. Kotovenko geeft een hoge lob. Zayats rent richting de bal. Zayats haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Chaly probeert naar een medespeler te passen. Kotovenko is nu in balbezit. Kalynychenko begaat een overtreding. Kalynychenko krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Kozhanov is nu in balbezit. Pyatenko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skarlosh. Skarlosh krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Pyatenko probeert naar een medespeler te passen. Daar is Buryak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zayats rent richting de bal. Zayats draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Akynyn is nu in balbezit. Kozhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Akynyn verovert de bal door een tackle van achteren. Akynyn haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ReaL 777 75%, карпати 25%.
ReaL 777 - карпати 0:1

57e minuut.
Gorkun passt de bal zonder na te denken. Zayats is nu in balbezit. Pyatenko rent richting de bal. Zayats bereikt de bal nog maar net als eerste. Zayats schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Krukovets is nu in balbezit. Krukovets passt de bal in één keer door. Pyatenko is nu in balbezit. Zayats rent richting de bal. Zayats draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ReaL 777 45%, карпати 55%.
ReaL 777 - карпати 0:1