Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Lviv Realka
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 14.7
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Kovalenko geeft een hoge lob. Kryviy is nu in balbezit. Slyusar verovert de bal door een tackle van achteren. Slyusar schiet op doel. Kosenko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Krivoshey geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Holovko onderschept slim de pass. Kanevsky heeft problemen om de bal te vangen. Slyusar bereikt de bal nog maar net als eerste. Slyusar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Sharan rent richting de bal. Sharan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gerasymenko de bal. Kapustin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapustin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Lviv - Realka 1:0

22e minuut.
Volobuev rent richting de bal. Kovalenko geeft een hoge lob. Kanevsky kopt de bal weg. Slyusar bereikt de bal nog maar net als eerste. Slyusar haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Sharan met een sublieme pass. Gaius is nu in balbezit. Gaius speelt de bal door. Kapustin is nu in balbezit. Kapustin draait met de bal, schiet en ... Kon`kov bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Hay heeft problemen om de bal te vangen. Sharan is nu in balbezit. Sharan passt de bal zonder na te denken. Slyusar bereikt de bal nog maar net als eerste. Slyusar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Lviv - Realka 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Lviv 57%, Realka 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Lviv - Realka 1:1

55e minuut.
Sharan met een sublieme pass. Gerasymenko rent richting de bal. Gerasymenko geeft de bal voor. Kapustin is nu in balbezit. Kapustin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Lviv - Realka 2:1

59e minuut.
Mokritskiy rent richting de bal. Timonskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Timonskiy geeft de bal voor. Kapustin heeft problemen om de bal te vangen. Kapustin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Mokritskiy geeft een hoge lob. Babak kopt de bal weg. Rybak probeert de bal aan de voet te houden. Kapustin is nu in balbezit. Kapustin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Lviv - Realka 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Lviv 60%, Realka 40%.
Real Lviv - Realka 3:1